**WASĄG Rostbef sezonowany (ok.300g) - BIO (dostawa do sklepu -wtorek) (f)
Rostbef sezonowany [na wagę] - BIO
Dlaczego warto wybrać stek z polędwicy BIO sezonowanej:
- mięso pochodzi tylko od zwierząt ekologicznych
- na etapie produkcji wykonywana jest profesjonalna selekcja elementów wołowych
- prowadzony jest stały monitoring temperatury i wilgotności podczas sezonowania
- rostbef sezonowany BIO – element, który dzięki połączeniu mięsa i warstwy tłuszczu na grzbiecie steka jest stekiem bardzo miękkim i wyjątkowo smacznym
- sezonowany na sucho minimum 21 dni
- certyfikat Eko – daje pewność co do pochodzenia mięsa i sposobu produkcji
Produkt zmiennowagowy, waga tacki waha się w granicach +/-30%.
Masa netto: ok.300g
Producent: WASĄG
Dystrybutor: Wasąg
Kraj pochodzenia: Polska
Składniki: mięso wołowe BIO 100%
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1664 kJ/ 392 kcal
Węglowodany (g): 96
- w tym cukry (g): 92,5
Tłuszcz (g): 0,5
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,5
Błonnik (g): 1,9
Białko (g): 0,1
Sól (g): 0,153
Ceryfikat: TAK
Warunki przechowywania: po otwarciu przechowywać nie dłużej niż 24 godz. Spożyć po obróbce termicznej. Temperatura przechowywania: od +1°C do +4°C.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: NIE
Produkt wegański: NIE
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez orzechów: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Tak |