CONSONNI Ciasto hrabiego - całe (2500g) (na zamówienie)
Ciasto drożdżowe jest produktem wysoce przyswajalnym przez organizm, dzięki naturalnemu procesowi wzrostu. Wytwarzane w zgodzie z recepturą sprzed lat, zachowuje świeżość przez kilka tygodni, jest miękkie i pełne aromatu. CIASTO DROŻDŻOWE MAŚLANE jako jedyne ciasto drożdżowe w Polsce otrzymało certyfikat i znak Jakość Tradycja przyznawane przez Polską Izbę Produktu Tradycyjnego i Lokalnego. Znak Jakość Tradycja przyznawany jest najwyższej jakości produktom tradycyjnym. Jest to najwyższe wyróżnienie Pierwszego Polskiego Systemu Jakości Żywności.
Ciasto hrabiego
Skład: mąka PSZENNA 500, woda, rodzynki 14%, cukier, MASŁO, żółtka JAJ pasteryzowane, naturalne drożdże, kandyzowana skórka pomarańczowa, kandyzowana skórka cytrynowa, miód naturalny, syrop cukru inwertowanego, MIGDAŁY, melasa z cukru trzcinowego, sól, aromat wanilia.
Masa netto: ok. 2500g (produkt na wagę)
Uwaga: cena podana jest za produkt o masie 400g, ostateczna cena zostanie skorygowana zgodnie z rzeczywistą masą produktu.
Pochodzenie: Polska
Producent: Consonni, 42-125 Kamyk k. Częstochowy, ul. Strażacka 38.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 7 dni.